Dit zijn de beste braadpannen van 2025
In de top 10 beste braadpannen zijn de webshops met de beste prijs automatisch geselecteerd. Je hebt dus direct de voordeligste webshop te pakken!- Brood uit de pan: onze 2-in-1-pan is een echt multitalent. Hij is perfect voor het bakken van brood en kan bovendien ook worden gebruikt voor braden, stoven en koken; je ideeën zijn onbegrensd.
- Hoogwaardig en duurzaam: onze duurzame stoofpan is dankzij zijn robuuste oppervlak zelfs bestand tegen metalen bestek en is al ingebrand wanneer hij bij jou thuis aankomt. Om het daaruit ontwikkelde anti-aanbakeffect te versterken, is het raadzaam om het inbranden meerdere keren te herhalen. De handleiding voor het perfect inbranden en onderhouden van je pan kun je direct in je pakket vinden.
- Geschikt voor inductie: je zoekt een pan voor elk type fornuis? Geen probleem, want deze braadpan met deksel is hittebestendig tot 300 °C en is geschikt voor elk type fornuis. Hij is bovendien ovenbestendig, waardoor hij perfect is voor het bakken van brood.
- 2-in-1-functie: bij ons krijg je meer dan alleen een pan met deksel, want deze gietijzeren deksel kan tegelijkertijd als pan worden gebruikt.
- Gelijkmatige warmteverdeling: de braadpan bestaat uit 100% hoogwaardig gietijzer en garandeert daardoor een gelijkmatige warmteverdeling, zodat je je gerecht tot het perfecte kookpunt kunt brengen.
- De hoogwaardige ovale braadpan is gemaakt van robuust roestvrij staal en is geschikt voor zowel oven als vaatwasser
- Handig: zijdelings verspringende handgrepen maken het mogelijk om de braadpan handig op te tillen en te transporteren, zelfs bij zware inhoud geen probleem. Een glazen deksel zorgt voor een duurzame controle van het braadgoed
- Optimale warmteverdeling: de speciale superthermische bodem van de braadpan is zo gemaakt dat de warmte gelijkmatig wordt verdeeld en het beste braadresultaat wordt bereikt
- Alle warmtebronnen: gebruik de braadpan op alle warmtebronnen: elektrisch, gas, keramiek en inductie
- Inhoud: roestvrij stalen braadpan, inhoud 8,8 l, diameter Ø 38 cm, ovenbestendig tot 220 °C
De 10 beste braadpannen van 2025 uitgelicht
Nu je beschikt over voldoende informatie over braadpannen en weet waar je op moet letten bij het maken van je keuze, kun je overgaan tot het zetten van de volgende stap: het kijken welke optie het beste bij je wensen en budget past. We helpen je hierbij een handje door je te attenderen op een aantal aanbevelingen die wat ons betreft de beste braadpannen van 2025 zijn. We hebben de beste opties waaruit je kunt kiezen voor je op een rijtje gezet zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken.Just Perfecto Braadpan met Deksel
De Just Perfecto Braadpan Met Deksel is ontworpen om koken gemakkelijker en gezonder te maken. Dankzij de vijf lagen, waaronder een marmeren coating en een aluminium kern, geniet je van een uitstekende warmteverdeling en een duurzame antiaanbaklaag. Hierdoor kun je zonder boter of olie koken, wat niet alleen gezond is maar ook zorgt voor een natuurlijke smaakbeleving. De pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, van gas en inductie tot halogeen en keramisch, wat ze veelzijdig inzetbaar maakt in elke keuken.
Naast prestaties is er ook aandacht besteed aan het ontwerp. De pannenset is vervaardigd uit hoogwaardige materialen zoals aluminium, edelstaal en ijzer, wat bijdraagt aan de lange levensduur en stevige kwaliteit. Het elegante design met glazen deksels en ergonomische handgrepen maakt de set niet alleen praktisch, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je keuken. Met een diameter van 24 cm en een inhoud van 3 liter is de braadpan ideaal voor uiteenlopende gerechten, van stoofschotels tot sauzen.
Bestel de Just Perfecto Braadpan Met Deksel op onderstaande vertrouwde webshops:MOA Gietijzeren Braadpan
Chefarone Gietijzeren Pan
De Chefarone Gietijzeren Braadpan 4,6 L is een robuuste en veelzijdige braadpan die perfect past in elke keuken. Met een inhoud van 4,6 liter en een diameter van 26 cm biedt deze pan voldoende ruimte voor stoofschotels, brood en andere ovengerechten. Dankzij het gietijzeren materiaal en de bijbehorende deksel is de pan hittebestendig tot 300°C en geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en oven. Bovendien hoef je deze pan niet zelf in te branden: hij is al voorzien van een beschermende laag en klaar voor gebruik.
Wat deze pan onderscheidt, is zijn uitstekende warmteverdeling. Hierdoor wordt het gerecht gelijkmatig gegaard en blijft het langer warm. Dankzij de emaillen binnenlaag is de pan makkelijker schoon te maken, al blijft handwas aanbevolen om roestvorming en aantasting van de beschermlaag te voorkomen. De pan voelt zwaar en stevig aan, wat typerend is voor gietijzer, en draagt bij aan een duurzaam gebruik voor jarenlang kookplezier.
De Chefarone Gietijzeren Braadpan 4,6 L is dus een praktische keuze voor fanatieke thuiskoks die kwaliteit waarderen. Of je nu langzaam wil stoven, knapperig brood wil bakken of een rijk gevulde ovenschotel maakt: deze pan staat zijn mannetje. Alleen het gewicht van 5,7 kg kan wat zwaar aanvoelen bij dagelijks gebruik.
Bestel de Chefarone Gietijzeren Braadpan 4,6 L op onderstaande vertrouwde webshops:Gietijzeren Braadpan Chefarone
- Brood uit de pan: onze 2-in-1-pan is een echt multitalent. Hij is perfect voor het bakken van brood en kan bovendien ook worden gebruikt voor braden, stoven en koken; je ideeën zijn onbegrensd.
- Hoogwaardig en duurzaam: onze duurzame stoofpan is dankzij zijn robuuste oppervlak zelfs bestand tegen metalen bestek en is al ingebrand wanneer hij bij jou thuis aankomt. Om het daaruit ontwikkelde anti-aanbakeffect te versterken, is het raadzaam om het inbranden meerdere keren te herhalen. De handleiding voor het perfect inbranden en onderhouden van je pan kun je direct in je pakket vinden.
- Geschikt voor inductie: je zoekt een pan voor elk type fornuis? Geen probleem, want deze braadpan met deksel is hittebestendig tot 300 °C en is geschikt voor elk type fornuis. Hij is bovendien ovenbestendig, waardoor hij perfect is voor het bakken van brood.
- 2-in-1-functie: bij ons krijg je meer dan alleen een pan met deksel, want deze gietijzeren deksel kan tegelijkertijd als pan worden gebruikt.
- Gelijkmatige warmteverdeling: de braadpan bestaat uit 100% hoogwaardig gietijzer en garandeert daardoor een gelijkmatige warmteverdeling, zodat je je gerecht tot het perfecte kookpunt kunt brengen.
De Gietijzeren Braadpan Chefarone 4.7L is een robuuste braadpan die in geen enkele keuken mag ontbreken. Met een inhoud van 4,7 liter en een diameter van 26 cm is deze pan geschikt voor allerlei gerechten, van stoofpotjes tot zelfgebakken brood. De pan is vervaardigd uit hoogwaardig gietijzer en voorzien van een duurzame emaille coating, wat zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling en langdurig gebruik. Doordat de pan al is ingebrand, kun je er direct mee aan de slag.
Deze gietijzeren braadpan is geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder inductie, gas en elektrisch, én kan gebruikt worden in de oven tot 300°C. Daarmee is het de perfecte pan voor het bereiden van ambachtelijke ovengerechten of slow cooking. Het bijgeleverde deksel zorgt ervoor dat smaken en sappen behouden blijven tijdens het koken, en de stevige constructie geeft een luxe uitstraling én praktische stabiliteit.
Dankzij het duurzame karakter van gietijzer en het multifunctionele ontwerp is de Gietijzeren Braadpan Chefarone 4.7L een slimme investering voor de fanatieke thuiskok. Houd wel rekening met het gewicht van 5 kg, wat het gebruik voor sommigen minder comfortabel kan maken.
Bestel de Gietijzeren Braadpan Chefarone 4.7L op onderstaande vertrouwde webshops:Lodge Braadpan ø 30,5 cm
BergHOFF Ron Line braadpan Ø 28 cm
Fissler Special Braadpan met Glasdeksel Ø 38 cm
- De hoogwaardige ovale braadpan is gemaakt van robuust roestvrij staal en is geschikt voor zowel oven als vaatwasser
- Handig: zijdelings verspringende handgrepen maken het mogelijk om de braadpan handig op te tillen en te transporteren, zelfs bij zware inhoud geen probleem. Een glazen deksel zorgt voor een duurzame controle van het braadgoed
- Optimale warmteverdeling: de speciale superthermische bodem van de braadpan is zo gemaakt dat de warmte gelijkmatig wordt verdeeld en het beste braadresultaat wordt bereikt
- Alle warmtebronnen: gebruik de braadpan op alle warmtebronnen: elektrisch, gas, keramiek en inductie
- Inhoud: roestvrij stalen braadpan, inhoud 8,8 l, diameter Ø 38 cm, ovenbestendig tot 220 °C
BK Fortalit Braadpan Ø 28 cm
- Type anti-aanbaklaag: Emaille
- Materiaal deksel: Gietijzer
GreenPan Featherweights Inductie Braadpan
- Type anti-aanbaklaag: Keramisch
- Materiaal deksel: Gehard staal
MOA Gietijzeren Braadpan 30 cm
De MOA Gietijzeren Braadpan 30 cm heeft een diameter van 30 cm. De inhoud van de pan is 7,2 liter en daarmee groot genoeg voor grote gezelschappen, vriendengroepen en/of families. De braadpan is vaatwasserbestendig, maar beter is het om de pan met de hand schoon te maken om de glans en levensduur te behouden. Dit kan eenvoudig met een afwasborstel en wat milde zeep. De braadpan is te gebruiken op alle warmtebronnen dus ook op inductie en zelfs in de oven. Dankzij het slimme design van de deksel wordt de condens gelijkmatig verdeeld over de pan waardoor je gerecht heerlijk sappig blijft. Productspecificaties MOA Gietijzeren Braadpan 30 cm- Type anti-aanbaklaag: Emaille
- Materiaal deksel: Gietijzer
Le Creuset Signature Braadpan
- Type anti-aanbaklaag: Emaille
- Materiaal deksel: Gietijzer
BK Bourgogne Braadpan
- Type anti-aanbaklaag: Emaille
- Materiaal deksel: Gietijzer
Nog 2 aanbevelingen als je op zoek bent naar de beste braadpan die je in 2025 kunt kopen
Vind je het prettig om meerdere opties te vergelijken om een keuze te kunnen maken voor de voor jou beste braadpan van 2025? Dan hebben we hieronder nog vijf interessante aanbevelingen voor je op een rijtje gezet.De populairste merken
Welke braadpan het beste bij jou past, is niet alleen afhankelijk van je wensen en wat je ermee gaat maken maar voor een heel groot deel ook van je budget. Wat voor de één een goede en betaalbare braadpan is hoeft dat voor de ander niet te zijn. Daarnaast hebben veel merken een braadpan op de markt gebracht. Een braadpan is dus ook verkrijgbaar bij discounters als Blokker, Aldi, Lidl en zelfs Ikea. Of je hiermee de beste keuze maakt, hangt voor een deel af van welk merk braadpan deze zaken aanbieden. Het verschil in kwaliteit die de verschillende merken aanbieden kan aanzienlijk zijn. Het is zeker van belang om hierin een overwogen keuze te maken. Merken als een le Creuset braadpan, een Staub braadpan, MOA braadpan, Petromax Dutch oven of een Alpina braadpan zijn de absolute topmerken op dit gebied. Zoals je in onze reviews hebt kunnen lezen, zijn deze merken in meerdere opzichten onderscheidend ten opzichte van andere aanbieders.Informatie over braadpannen
Wat is een braadpan?
Waarschijnlijk weet je heus wel wat een braadpan is maar voor de volledigheid leggen we het toch nog even uit. Kort gezegd is een braadpan speciaal ontwikkeld voor het braden vlees. Al sinds de zeventiende eeuw wordt de braadpan gebruikt om heerlijke braadstukken of stoofpotten mee te maken. Wat veel mensen echter niet weten is dat je bijvoorbeeld ook een brood kunt bakken in een braadpan. Door de braadpan direct op het vuur te zetten, vaak met kolen op het deksel wordt de werking van een over nagebootst. Dit laatste schijnt zelfs een Nederlands idee te zijn en staat in vele landen bekend als “Dutch oven”. Zelfs in Afrika wordt deze techniek toegepast om heerlijke gerechten te kunnen maken. Doordat braadpannen voorzien zijn van een goed sluitende deksel, blijft niet alleen de hitte in de pan maar ook het vocht. Dit zorgt ervoor dat de inhoud van de pan niet kan uitdrogen waardoor je braadstukken heerlijk mals blijven.Van welk materiaal zijn goede braadpannen gemaakt?
Braadpannen zijn van verschillende materialen gemaakt, elk met hun eigen eigenschappen. We zetten ze hieronder voor je op een rijtje zodat jij uiteindelijk voor het voor jou beste materiaal kunt kiezen.Gietijzeren braadpan
Om te beginnen én van oudsher zijn braadpannen gemaakt van gietijzer. Als sinds jaar en dag wordt er gebruik gemaakt van dit materiaal. Gietijzer is namelijk uitstekend geschikt voor het koken op hoge temperaturen. Misschien is het je wel eens op gevallen dat gietijzeren pannen behoorlijk zwaar zijn. Dit komt niet alleen door het materiaal maar ook door de dikte van de pan. Deze combinatie zorgt voor een goede warmtegeleiding en warmtevastheid. Met een gietijzeren braadpan kun je urenlang sudderen en stoven zonder dat het fornuis op volle kracht aan hoeft te staan. Een gietijzeren braadpan is geschikt voor iedere warmtebron en kan ook op open vuur of in de oven worden geplaatst. Het is een prijzige optie, maar wel een investering waar je een leven lang plezier van hebt.Braadpan van geëmailleerd gietijzer
De modernere versie van een gietijzeren braadpan is een braadpan van geëmailleerd gietijzer. Doordat het emaille aan de binnenkant van de pan een beschermende waarde heeft neemt dit materiaal geen geuren en smaken op. Emaille is een laag van gesmolten glas dat als een glazuurlaag aan de binnenkant van de pan wordt geplaatst. Doordat de emaille laag het gietijzer afdekt kan deze pan ook niet roesten. Daarnaast is deze laag goed schoon te houden. Hoewel een geëmailleerde pan in de vaatwasser kan wordt het niet aangeraden. Het grote voordeel van een emaille braadpan is het gewicht. Deze pannen zijn immers een stuk lichter dan de authentieke gietijzeren braadpan.Braadpan van plaatstaal
Een braadpan van plaatstaal is vooral bij de wat oudere generaties onder ons erg bekend. Vanaf de jaren ’60 waren deze braadpannen in zo goed als ieder huidhouden wel te vinden. Misschien heb je wel eens een zwarte of oranje versie bij je moeder of je oma in het keukenkastje of op het fornuis zien staan. Doordat deze pannen van een lichter materiaal zijn gemaakt zijn braadpannen van plaatstaal natuurlijk ook een stuk lichter in gewicht. Hierdoor zijn ze een stuk hanteerbaarder dan de andere opties. Het nadeel van deze lichte constructie is echter de warmtegeleiding. Deze is wat minder dan bij de dikkere pannen die we hierboven beschreven hebben.RVS braadpan
Ook RVS is een uitstekende optie als je een braadpan, die overigens ook wel sudderpan of stoofpan genoemd worden, gaat aanschaffen. Dit materiaal is zeer onderhoudsvriendelijk.. Een RVS braadpan kun je immers zonder problemen in de vaatwasmachine stoppen. Daarnaast hoef je uiteraard niet bang te zijn dat de pan gaat roesten en zijn dit soort pannen ook met betrekking tot het gewicht erg handzaam. Let er wel op dat RVS braadpan thermische bodem heeft. Dit zorgt ervoor dat de warmte goed en gelijkmatig geleid en verdeeld wordt waardoor een RVS braadpan een energiezuinige optie is.Waar let je op bij aankoop van een braadpan?
Nu je een beeld hebt van welk materiaal de voor jou beste braadpan van 2025 gemaakt moet zijn gaan we je ook vertellen waar je op moet letten bij aankoop. Niet iedere braadpan is namelijk hetzelfde en de verschillen tussen de pannen kunnen best aanzienlijk zijn. Aangezien je een goede braadpan voor het leven koopt zijn er zeker een aantal factoren om rekening mee te houden.Het gewicht van de sudderpan
Misschien heb je het al een beetje uit bovenstaande tekst begrepen maar goede sudderpannen kunnen erg zwaar zijn, zeker als je kiest voor de gietijzeren optie. Nu denk je misschien dat dat geen probleem is en je genoeg spierballen hebt om dit soort pannen te kunnen handelen maar zoals aangegeven koop je een sudderpan voor het leven. Kun je de pan dus ook nog handelen als je straks wat ouder bent of als je last van je gewrichten hebt? Een gewicht tussen de 5 en de 8 kilo is namelijk geen uitzondering voor een goede sudderpan. Ga voor jezelf eens rustig na hoeveel waarde je hecht aan dit punt en stel je aankoop hier op af.Welke maat moet een stoofpan hebben?
Stoofpannen zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Het is belangrijk om eens na te gaan voor hoeveel mensen je de stoofpan wilt gaan gebruiken. We hebben hieronder een staatje voor je gemaakt.- 22 cm, voor circa 2 personen
- 24 cm, voor circa 3-4 personen
- 26 cm, voor circa 4-5 personen
- 28 cm, voor circa 5-6 personen
- 30 cm, voor circa 6-8 personen
De dikte van de bodem
Misschien trek je bij het lezen van deze kop je wenkbrauwen even op maar de dikte van de bodem speelt wel degelijk een rol. Een dikke bodem betekend dat de hitte goed wordt vastgehouden in de pan waardoor je minder energie hoeft te gebruiken. Hierdoor kun je dus langer, goedkoper en eenvoudiger stoven. Daarnaast zorgt een dikke bodem ervoor dat je gerechten niet aanbranden wat niet alleen de smaak ten goede komt maar ook het boenen achteraf.Bobbeltjes aan de binnenkant van de deksel
Het kan zijn dat je bij het uitzoeken van de beste braadpan van 2025 bobbeltjes aan de binnenkant van de deksel tegenkomt. Niet iedere braadpan is hiervan voorzien maar deze bobbeltjes zitten er niet voor niets. De bobbeltjes zorgen ervoor dat de stoom die zich vormt binnen in de pan, omgezet wordt tot druppels condens. Je gerecht wordt zo zachtjes ‘beregend’ waardoor het niet uitdroogt. Daarnaast blijven smaak en vitaminen beter behouden.Hoe is deze lijst met beste braadpannen tot stand gekomen?
Voor de totstandkoming van onze lijst met beste braadpannen van 2025 hebben we uiteraard gebruik gemaakt van onze eigen ervaringen. We hebben de braadpannen namelijk zelf getest aan de hand van de zogenaamde bloemtest. De bloemtest doe je als volgt: Je zet de lege braadpan op een middelhoog vuur en strooit over de gehele bodem een dun laagje bloem. In een goede braadpan kleurt de bloem gelijkmatig. In een slecht geleidende pan zal de bloem alleen op sommige plaatsen verkleuren. Vervolgens hebben we de pan schoongemaakt en hebben we er een stuk vlees mee dichtgeschroeid. Daarbij is gekeken of het vlees niet blijft plakken of aanbrandt en het vet en de olie niet inbranden. Vervolgens hebben we rekening gehouden met de reviews van gebruikers bij betrouwbare online winkels als Amazon, Coolblue en Bol.com. Tot slot hebben we de beoordeling van grotere- en kleinere aanbieders én de testresultaten van onafhankelijke vergelijkingssites zoals de Consumentenbond en Kieskeurig meegenomen om onze lijst met de beste braadpannen van 2025 voor je op te stellen.Veelgestelde vragen over braadpannen
Welke vormen hebben stoofpannen?
stoofpannen zijn verkrijgbaar in twee vormen, namelijk een ronde en een ovale vorm. Welke vorm het beste is voor jouw gerecht hangt af van welk gerecht je gaat maken. Stoofpotten kun je beter in een ronde stoofpan maken aangezien ronde pannen minder ruimte op het fornuis innemen. Zo kun je naast je stoofpan gewoon je andere pitten voor groenten en aardappelen koken blijven gebruiken. Ga je echter rollades, hele kippen, grote stukken vlees en flinke vissen klaarmaken dan kun je beter voor een ovale stoofpan gaan.Op welke warmtebronnen kun je een braadpan gebruiken?
Niet iedere braadpan is zomaar geschikt voor iedere warmtebron. Er zijn braadpannen die alleen te gebruiken zijn op gas, elektra, keramisch of halogeen, en zelfs op alle vier. Dit komt doordat deze warmtebronnen niet afhankelijk zijn van de pan die erop wordt geplaatst. Bij inductie is dit echter een heel ander verhaal. Bij inductie wordt er verwarmd door elektronische straling. Dit proces vindt alleen plaats wanneer de pan contact maakt met de plaat. Neem je de pan van de plaat stopt dit proces onmiddellijk. Als je op inductie wilt koken, moeten de pannen zeker een dikke bodem hebben of meerdere lagen ijzer. Een gietijzeren braadpan is dus uitermate geschikt voor inductie.Mogen sudderpannen in de oven?
Sudderpannen van gietijzer en plaatstaal zijn gemaakt voor flinke hitte en kunnen dus ook in de oven gebruikt worden. Check hierbij altijd wel even of de deksel en dan met name het handvat of de dop ook geschikt zijn voor de oven. Bij de meeste gietijzeren sudderpannen is dit geen probleem omdat het handvat of de dop van hetzelfde robuuste materiaal gemaakt is maar er zijn ook sudderpannen op de markt waarbij de dop gemaakt is van kunststof. Aangezien kunststof nog wel eens wil smelten bij verhitting van meer dan 180 graden is het niet verstandig om dit soort deksel in de oven te gebruiken.Hoe maak je een braadpan schoon
Na al die uren sudderen en die overheerlijke maaltijd moet je braadpan natuurlijk ook weer schoon gemaakt worden. Niet de leukste klus natuurlijk maar dit zorgt er wel voor dat je je braadpan netjes en klaar voor gebruik houdt. Niet alle braadpannen zijn echter geschikt voor de vaatwasser. Om de levensduur van je braadpan te verlengen doe je er sowieso verstandig aan om een braadpan met de hand af te wassen. Een gietijzeren braadpan kun je het beste schoonmaken met wat water en een gewone (geen schuur) spons. Je kunt hierbij een beetje afwasmiddel gebruiken maar gebruik hiervan niet teveel, aangezien dit de natuurlijk opgebouwde anti-aanbaklaag kan aantasten. Droog de pan goed af en smeer deze vervolgens licht in met wat neutrale olie (geen olijfolie). Smeer met een keukenpapiertje de olie over de hele pan en plaats deze kort op het vuur. Zo kan de pan niet alleen goed drogen maar is er ook aanzienlijk minder kans op roest.Waar kun je het beste een braadpan kopen?
Zoals je misschien begrepen hebt kun je voor een braadpan niet alleen bij verschillende winkels voor huishoudelijke artikelen terecht maar ook bij diverse discounters. Hoewel de discounters braadpannen tegen spectaculaire prijzen verkopen moet je je hierbij wel afvragen of dit de juiste keuze is. Hebben deze braadpannen een lange levensduur? Geven de pannen rare smaakjes aan het eten af en ga zo maar door. Je maakt het jezelf een stuk gemakkelijker als je besluit om een goede braadpan online te bestellen. Hiervoor kun je prima bij onder andere bij Bol.com, Amazon of Coolblue terecht. Je bestelling wordt in de meeste gevallen al de volgende werkdag bij je thuis afgeleverd. Daarnaast is de keuze natuurlijk ook snel gemaakt aangezien je nu immers weet wat voor jou de beste braadpan van 2025 is!- De hoogwaardige ovale braadpan is gemaakt van robuust roestvrij staal en is geschikt voor zowel oven als vaatwasser
- Handig: zijdelings verspringende handgrepen maken het mogelijk om de braadpan handig op te tillen en te transporteren, zelfs bij zware inhoud geen probleem. Een glazen deksel zorgt voor een duurzame controle van het braadgoed
- Optimale warmteverdeling: de speciale superthermische bodem van de braadpan is zo gemaakt dat de warmte gelijkmatig wordt verdeeld en het beste braadresultaat wordt bereikt
- Alle warmtebronnen: gebruik de braadpan op alle warmtebronnen: elektrisch, gas, keramiek en inductie
- Inhoud: roestvrij stalen braadpan, inhoud 8,8 l, diameter Ø 38 cm, ovenbestendig tot 220 °C
